**In verband met Hemelvaartdag zijn we donderdag 30 en vrijdag 31 mei gesloten. Bestellingen op woensdag 29 mei > 12:00 uur zullen op maandag 3 juni verstuurd worden.**>> Veel van onze artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Bestellingen op werkdagen vóór 12:00 uur, proberen we dezelfde dag nog te versturen.Voor de overige artikelen, doen we ons best om deze binnen 3 werkdagen te versturen. <<

Bedrijfs- en bestelinformatie

Bedrijfsgegevens
Total Bingo B.V.
Polderweg Oost 14
2973 AN Molenaarsgraaf

tel.: +31 184 601779
e-mail: info@bingonet.nl
Let op: NIEUW REKENINGNUMMER!!!!
IBAN: NL21 RABO 0304 6747 37
BIC nr.: RABONL2U
Winkelen bij Bingonet.nl
Alle prijzen in onze online winkel zijn inclusief B.T.W. We doen ons best om ons assortiment zo uitgebreid mogelijk te houden. Mochten artikelen die u zoekt onverhoopt niet op de website terug zijn te vinden, neemt u dan gerust contact met ons op. Want de kans is groot dat het betreffende artikel op korte termijn alsnog te leveren is. Het is voor bestellingen niet verplicht een account op onze site aan te maken. Maar registratie biedt u wel de nodige voordelen. Zo kunt u na inloggen op uw persoonlijke pagina eventuele voorgaande bestellingen terugvinden, en hoeft u wanneer u terugkeert niet opnieuw uw adresgegevens in te voeren.
Verwerking van uw bestelling
Zodra uw bestelling bij ons is binnengekomen zullen wij u hiervan per e-mail een bevestiging sturen. Gemiddeld dient een levertijd van 3 werkdagen gehanteerd te worden, indien u sneller geleverd wilt hebben, neemt u dan contact met ons op om te vragen wat mogelijk is..
Levering
De bezorg- en administratiekosten bedragen standaard 10 euro voor bestellingen onder de 181,50 euro. Daarboven worden de goederen gratis bij u thuisbezorgd. Afhalen is mogelijk op telefonische afspraak. U kunt dit aangeven voordat u uw bestelling verstuurt. Afhalen is ook mogelijk op Veersteeg 1,4212 LR te Spijk Gem Lingewaal.
Annuleringen
Indien u, om welke reden dan ook, besluit om uw bestelling te annuleren dan is dit mogelijk zo lang uw bestelling niet is verzonden. Dit kunt u nakijken op uw persoonlijke pagina. Annuleren kan alleen door telefonisch contact met ons op te nemen.
Privacy
Bingonet.nl garandeert dat uw persoonlijke registratiegegevens uitsluitend voor de behandeling van uw bestellingen worden gebruikt en niet aan derden zullen worden verstrekt voor commerciele doelen, anders dan het verwerken van uw bestellingen.