**In verband met Hemelvaartdag zijn we donderdag 30 en vrijdag 31 mei gesloten. Bestellingen op woensdag 29 mei > 12:00 uur zullen op maandag 3 juni verstuurd worden.**>> Veel van onze artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Bestellingen op werkdagen vóór 12:00 uur, proberen we dezelfde dag nog te versturen.Voor de overige artikelen, doen we ons best om deze binnen 3 werkdagen te versturen. <<

Bingonet

De meeste bingoboekjes hebben wij voorzien van een rondenummer. U kunt dus niet alleen aan de kleur maar ook aan het rondenummer zien of u het juiste blad voor u heeft.

Ook zullen nieuwe producten zo snel mogelijk worden toegevoegd aan onze webwinkel. Mocht u een product niet kunnen vinden, informeer dan via info@bingonet.nl naar de mogelijkheden. De kans is groot dat we dit product wel kunnen leveren of speciaal voor u kunnen produceren.

De nieuwe webwinkel biedt extra mogelijkheden waardoor we u nog beter van dienst kunnen zijn met opties als iDeal betalingen of via Bancontact/Mister Cash vanuit België. Ook doen we ons best voor meer en duidelijkere productafbeeldingen.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij die natuurlijk graag. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Aan het onderhoud op onze website besteden wij grote zorg. Toch kan het voorkomen dat er fouten in de tekst of prijzen staan. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan de prijzen en teksten op deze website.

Met vriendelijke groet,

Het Bingonet.nl-team