1/75 bingotickets

De 1/75 bingo tickets hebben een kleine en een grotere uitvoering. De kleinere uitvoering wordt ook wel Freeplay genoemd en heeft een afmeting van 78 x 220 mm. De Bigticket heeft een afmeting van 88 x 306 mm en hebben grotere en duidelijke getallen.

Freeplay

De Freeplay 1/75 zijn er zowel in bloks per kleur (3 tickets per vel), als in diverse boekdikten (ook 3 tickets per vel) verkrijgbaar voor het spelen van bijvoorbeeld 10 of 12 ronden Bingo. De boekjes zijn opgebouwd uit maximaal 8 verschillende kleuren en daarbij is ieder vel voorzien van een rondenummer. Ook zijn deze boekjes verkrijgbaar in de varianten ‘Dubbel’ (6 tickets per vel), ‘Triple’ (9 tickets per vel) en  ‘Quatro’ (12 tickets per vel).

Bigtickets

De BigTickets 1/75 zijn er in naast bloks per kleur (3 tickets per vel) en diverse boekdikten (ook 3 tickets per vel) verkrijgbaar voor het spelen van bijvoorbeeld 3 t/m 15 ronden Bingo óók Ticketbloks (1 ticket per vel) en Ticketboeken (1 ticket per vel) verkrijgbaar. De boekjes zijn opgebouwd uit maximaal 8 verschillende kleuren en daarbij is ieder vel voorzien van een rondenummer. Ook zijn deze boekjes verkrijgbaar in de varianten ‘Dubbel’ (6 tickets per vel), ‘Triple’ (9 tickets per vel) en  ‘Quatro’ (12 tickets per vel). De Enkele bloks en een selectie enkele boeken (3 tickets per vel) kunnen ook nog met de extra optie ‘geperforeerd’ geleverd worden. Dat wil zeggen dat de vellen (3 tickets per vel) door middel van de perforatie naar vellen van 2 tickets en 1 ticket gescheurd kunnen worden.